Alles onder één dak

Huiser & De Witt hebben alles in huis om uw huis te renoveren en/of te verduurzamen: aan de buitenkant én aan de binnenkant.

Rolph Huiser, ambachtelijk houtbewerker

Rolph kreeg op zijn zeventiende van zijn vader zijn eerste houtbewerkingsmachine. Hij ontdekte het plezier van zijn handen iets maken en bleek talent voor houtbewerking te hebben. ‘Een goede houtbewerker kan zich als het ware in het materiaal verplaatsen.’ Eerst maakte hij alleen meubels. Al snel ging hij zich specialiseren in de ambachtelijke bewerking van houten

Henry de Witt, specialist in verbouwen en monteren

Henry deed zo nu en dan een klus voor Rolph. Beide vaklieden bleken elkaar zo goed aan te vullen, dat ze in 2011 officieel verder gingen als Huiser & De Witt. Henry: ‘Rolph is een tovenaar in de werkplaats: hij kan alles maken. Ik ben de man ter plaatse. Ik installeer wat Rolph heeft gemaakt en begeleid verbouwingen en renovaties.’

Schat aan ervaring

Samen hebben ze tientallen monumentale panden in oude glorie teruggebracht. Van grachtenpanden tot een verblijf van vooraanstaande leden van het koninklijk huis. Door hun lange staat van dienst kunnen ze u goed adviseren over welke materialen en systemen het beste bij uw pand passen.

Op de pagina Projecten kunt u enkele voorbeelden zien.

Projecten

We luisteren en werken samen om een werkelijk unieke en onvergetelijke ervaring te creëren.

Bij Huiser en de Wit staan uw wensen en behoeften centraal. We luisteren aandachtig naar uw ideeën en verwachtingen en werken nauw met u samen om een werkelijk unieke en onvergetelijke ervaring te creëren. Onze toewijding aan persoonlijke service en maatwerk zorgt ervoor dat elk project precies wordt afgestemd op uw visie. Samen brengen we uw dromen tot leven en zorgen we voor een resultaat dat uw verwachtingen overtreft.
Ervaring

Wij beschikken over een schat aan ervaring. Onze jarenlange expertise stelt ons in staat om projecten van elke omvang en complexiteit succesvol te voltooien. We hebben een diepgaand begrip van de markt en blijven op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën, zodat we altijd de beste oplossingen kunnen bieden.

Veel Mogelijkheden

We bieden een breed scala aan mogelijkheden om aan uw unieke behoeften te voldoen. Of het nu gaat om maatwerkoplossingen, standaarddiensten, of innovatieve projecten, bij ons vindt u altijd wat u zoekt. Onze flexibele benadering zorgt ervoor dat we elke uitdaging kunnen aangaan en aanpassen aan uw specifieke eisen.

Uitstekend Werk

Huiser & De Witt levert altijd werk van de hoogste kwaliteit. Onze toewijding aan excellentie betekent dat we streven naar perfectie in elk aspect van ons werk. We hanteren strikte kwaliteitscontroles en gebruiken de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat elk project aan de hoogste normen voldoet.

Flexibel Samenwerken

We werken nauw samen met onze klanten en partners, waarbij we flexibiliteit en een klantgerichte aanpak hoog in het vaandel dragen. Onze samenwerking is gebaseerd op open communicatie en wederzijds respect, waardoor we in staat zijn om snel en efficiënt in te spelen op veranderende behoeften en omstandigheden. Bij ons kunt u rekenen op een betrouwbare en aanpasbare partner die altijd voor u klaarstaat.